Visszatért a tapló 2! Tarlós újabb 5 kínos kirohanása

Visszatért a tapló 2! Tarlós újabb 5 kínos kirohanása

A bukott főpolgármester legutóbbi interjúja annyi durván tapló kirohanást tartalmazott, hogy még egy cikket kitölt. 

Tapló Tarlósnak nagyon nyugdíjba kéne már vonulnia. Erre az Azonnalinak adott interjúja ismét rámutatott. 5 nagyon kínos kirohanását már összeszedtük abból a beszélgetésből de annyi vállalhatatlan megszólalása volt a bácsinak, hogy összeszedtünk még 5-öt.

Tarlós sajnos nem bírja elfogadni a veszteséget. Ettől még nagyobb taplóvá vált. 

1: "Ne akarják nekem bemutatni a divatos kommunikációt, mert kevesen vannak, akik ezt nálam jobban ismerik."

Ha így van, akkor ezt nagyon jól titkolja Budapest főtaplója. Az előző cikkünkben már bemutattuk, hogy ugyan ebben az interjúban minden online hírportálnál dolgozó újságírót sikerült megsértenie. Vagy az online világ talán nem divatos? 

De a kampány idején Tarlós egyik legtaplóbb pillanata volt, amikor szégyenteljesen kezdett üvöltözni egy bömbibe, mert gyáva volt vitatkozni. Ezt nevezi talán divatos kommunikációnak? Vagy éppen azt, hogy még Facebook-oldal sem volt?

Főpolgármestersége alatt és a kampányban bebizonyította, hogy fogalma sincs arról, mi a divatos. Sokkal több köze van a középkorhoz, mint a 21. századhoz. 

2: Az az én dolgom és a miniszterelnöké, hogy milyen ügyben adok Orbánnak tanácsokat. 

Hogy mi van?! Na ez aztán az igazi fideszes hozzáállás! Tarlós komolyan azt képzeli, hogy ha kap egy megbízást a miniszterelnöktől, akkor nem tartozik elszámolással a magyar embereknek? Nagyon is közünk van ahhoz, hogy mit csinál a magyar emberek pénzéből!

3: "Viszontlátásra! Nincs értelme magukkal beszélgetni!"

A korábbi cikkünkben már szerepelt a listán egy hasonló mondat Tarlóstól. De nagyon sokszor intézte el a kérdéseket annyival, hogy bedurcizott és el akart menni az interjúról. Pedig Tarlós már nyugdíjas korú, igazán nem illendő, hogy óvodásként viselkedik. 

4: "Mi ez, kihallgatás? Én nem vagyok a maguk beosztottja."

Amikor Tarlósnak ezt a mondatát olvastuk, hangosan felnevettünk. Pedig nem is vicces, inkább szomorú. Az újságírók egyszerűen megkérdezték ettől az idegileg gyenge embertől, hogy támogatta-e a MÁV igazgatótanácsában, hogy ritkítsák a járatszámot több mellékvonalon. Erre reagált ilyen tapló módon Tarlós. Kérdés: Ha nem hajlandó válaszolni a kérdésekre, akkor mégis miért ad interjút? Senkit nem érdekel már főpolgármesterként és hiányzik neki a figyelem?

5: "Össze-vissza beszélnek, ne haragudjanak!"

Ez szintén megmosolyogtató az interjú olvasása közben. Ugyanis ott egyetlen ember beszélt össze-vissza azt pedig Tarlós István volt. Nem ártana néha egy kis önkritikát gyakorolni.

Valójában még mindig nem vettük végig Tarlós minden taplós kirohanását. Simán kijönne belőle még 3 cikknek való. De nem egészséges ennyit Tarlóssal foglalkozni, mi pedig vigyázunk olvasóink egészségére. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020.09.11

Vigyázat propaganda: mostantól Lokál helyett Metropol néven jelennek meg a kormány hazugságai

A politikai tartalom nem változott, csak szelídebb külsővel igyekeznek álcázni az orbánista propagandát.