Visszatért a tapló! Tarlós újabb 5 kínos kirohanása

Visszatért a tapló! Tarlós újabb 5 kínos kirohanása

Talán az lenne a legjobb, ha Tarlós többé nem adna interjút, mert ez, amit most művel, nagyon kínos.

Tarlós Istvánnak már a főpolgármester-jelölti kampány idején bemondták az unalmast az idegei. Olyan vállalhatatlanul viselkedett a választások előtt, hogy azzal mindenkit kínos helyzetbe hozott. 

Miután Karácsony Gergely nagy fölénnyel megnyerte a választást, Tarlós István végre nyugdíjba vonult. Legalábbis azt hittük. Sajnos azóta kiderült, hogy közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottá vált és beült a MÁV igazgatótanácsába. Ráadásul néha még interjút is hajlandó adni. Bár ne tenné!

Most az Azonnalinak adott interjút a bukott főpolgármester. Eddigi egyik legkínosabb beszélgetése lett belőle. Mutatjuk a leggázabb pillanatait: 

1: Tarlós: “szerintem a jelenlegi városvezetés annál jobban jár, minél kevesebbet beszélünk a Lánchídról.

Nem! Ha nem beszélünk róla, azzal csak az Orbán-kormány és a korábbi városvezetés, azaz maga Tarlós István jár jól. Karácsony Gergely és városvezetése épp, hogy mindent meg tesz annak érdekében, hogy mielőbb megkezdődjön a Lánchíd helyrehozása. Csak épp kicsinyes bosszúból Orbán és bandája nem hajlandó elegendő pénzt adni erre. 

2: Tipikus fideszesként csak visszafele mutogat, nem válaszol a kérdésre.

Arra nem válaszolt, miért nem újította fel a Lánchídat. Ehelyett, elkezdett az ő főpolgármestersége előtti vezetésre visszamutogatni. Beszélt a hármas metróról, a négyes metróról meg a vízművekről, de a Lánchídról nem. Olyan ügyekre mutogatott tehát vissza, amik immár 10 éve történtek. 

Külön szánalmas, hogy a beszélgetés egy késöbbi részén kijelenti: "Nekem mindig azt mondták, ne mutogassak vissza, én vagyok a főpolgármester, itt van a probléma, oldjam meg." Ezzel sikerült egyetlen beszélgetésen belül ellentmondania önmagának. 

Mindannyian unjuk már az "elmúlt négy-nyolc-tízévezést"! Itt lenne végre az ideje, hogy vállalják a felelősséget alkalmatlanságukért!

3: Tarlós akarta megmondani, mi érdekelje az újságírót. 

És ki javasolta önnek, hogy csak 6 milliárdot kérjen?
- Nem ez a kérdés!
De, ez a kérdés, most tettük fel.
(...)
Mi alapján számolták ki annak idején ezt a prognózist? 
(...) 
Hagyjuk ezt az ostobaságot!

 

Ez a párbeszéd konkrétan megtörtént. Ha Tarlós nem akar, vagy nem tud, vagy nem mer válaszolni egy kérdésre, elintézi annyival, hogy ráförmed az újságíróra. Mit képzel magáról?

4: Tarlós: "az online terepen semmi szerepe nincs a valóságnak."

Ezt többször is megemlítette a bukott politikus az interjú során. Azon nem lepődtünk meg, hogy Tarlós még a középkorban él. Ezt már sokszor bizonyította. Na de, ezzel a megszólalásával a megannyi színvonalas online hírportálnál dolgozó újságírót hazugozta le lényegében. Ismét jogos kérdés: Mit képzel magáról?

5: Tarlós: "Nézzék, ha ebben a stílusban beszélgetünk, akkor köszönjünk el, jó?"

Na ez is tipikus fideszes tempó. Azt képzelik magukról, hogy ők megmondhatják egy újságírónak, hogy mit és hogyan kérdezhet. Ha pedig valaki nekik nem tetsző kérdéseket tesz fel, válaszadás helyett dedós duzzogásba, vagy undorító fenyegetőzésbe kezdenek. Tehát: Mit képzel magáról?

Ez az interjú nagyon pontosan rávilágított arra, hogy Tarlós még mindig csak egy tipikus Fidesz-csicska. Pedig egy Budapest éléről elzavart emberként lehetnének végre önálló gondolatai is. Vagy ha erre képtelen, akkor menjen már végre nyugdíjba!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.