Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.


A kora.ae című honlap szerint az Egyesült Arab Emírségek futballklubjainál, így a játékost foglalkoztató al-Ainnál is megszorítások várhatók, az egyesületek 50 százalékos fizetéscsökkentést terveznek bevezetni - írta a Blikk. A lap azt is hozzáteszi, nem biztos, hogy a focista nem hagyja el a csapatot.

Csak nehogy Dzsudzsit is állami milliárdokkal kárpótolja a Fidesz!

Mint azt korábban megírtuk, Dzsudzsák Balázs kiváló kapcsolatot ápol fideszes pártemberekkel és csicskákkal. Korábban Szijjártóval ment meccset nézni, és Rogán Antal volt feleségével, Cilivel is eljár teniszezni.

Az is ismert, hogy a Külügyminisztérium a koronajárvány közepén különgépen repítette haza a kőgazdag focistát az Emirátusokból.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.