A Fidesz Újbudán is szégyentelen hazudozással kampányol

A Fidesz Újbudán is szégyentelen hazudozással kampányol

Újbudán is a legundorítóbb, leggyávább módszerekkel próbálják nap mint nap lejáratni az ellenzék közös polgármesterjelöltjét. Most például névtelen szórólapokon hazudoznak Dr. László Imréről.  

Dr. László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltje Facebook-oldalán tett közzé egy fotót a Fidesz legújabb hazudozását tartalmazó szórólapról: A XI. kerület számtalan postaládájába dobtak be név, kiadó, felelős szerkesztő nélküli gyűlölködő reklámanyagokat. Ezeken arról hazudoznak, hogy Dr. László Imre és Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje ingatlanadót szeretne kivetni Újbudán. 

Már nem hisznek az emberek a fideszes hazudozásoknak!

Dr. László Imre szerint ennek az ostoba és gyáva módszernek már rég nem dőlnek be az emberek. Ezek a szánalmas rágalmazások visszafele sülnek el, a fideszesek saját magukat járatják le. 

Az ellenzék közös újbudai polgármestere ugyanakkor nem hagyja annyiban ezt az aljas próbálkozást:

feljelentést tett az ügyben.

Emlékezetes, hogy a Fidesz helytartói számtalan helyen próbálkoznak hasonló aljas módszerrel. Ferencvárosban például már fullba tolják a legalávalóbb hazudozásokat, hogy megpróbálják lejáratni Baranyi Krisztinát. Természetesen ott sem hülyék az emberek, hiába nézik annak őket Orbán bábjai. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Partizán: 130 éves műemléket rombolnak szét, hogy Fidesz-hotel épüljön helyette

A védettséget élvező épületek sem érdeklik a Fideszt, ha szénné tudják lopni magukat a lerombolásukon.

  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.

  • 2020.06.07

A Fidesz 5 főbűne Heves megyében

Nem csak helyi, hanem országos botrányok helyszíne is volt a közelmúltban Heves megye, és mindegyik mögött a Fidesz kisebb, vagy nagyobb, de mindenképpen aljas húzása állt. Visonta, Gyöngyöspata, Eger, Hatvan: kezdjük is a listát.