Hassay a villájából szórt alamizsnával próbál szavazatot vásárolni

Hassay a villájából szórt alamizsnával próbál szavazatot vásárolni

A villalakó Hassay Zsófia nyugdíjasok szavazatát próbálja megvásárolni, ha már semmit nem tett a kerületért az elmúlt években. De a terézvárosiak szavazata nem ilyen olcsó!

Újabb fideszesről derült ki, hogy alamizsnával próbálja megvásárolni a legkiszolgáltatottabbak szavazatát. A Népszava írta meg, hogy Terézvárosban a választás előtti jótéteményt kezdtek el kézbesíteni. Minden lakos, aki elmúlt 62 éves 10 ezer forintnyi ajándék- és bevásárló utalványt kap. Az utalványhoz mellékelt levélben természetesen Hassay saját magát promózza.

A gyanúsan gazdagodó Hassay kétségbeesett kampányba kezdett

Hassay Zsófia jól látható módon kétségbeesett kampányolásba kezdett. A budai villájából fogalma sincs, milyen problémái vannak a kerületi embereknek, jobb ötlet híján tehát elkezdett alamizsnát osztogatni.

Nem meglepő ez, hiszen rengeteg fideszes próbálkozik szavazatvásárlással. Ráadásul a villalakó Hassay nem tud saját érdemeivel kampányolni, mivel semmilyen sikert nem ért el a város élén az elmúlt években. 

Soproni: Én minden nyugdíjasokat segítő lépés kikényszerítését sikernek tartom

Soproni Tamás, az ellenzék közös terézvárosi polgármesterjelöltje a hírre reagálva kijelentette: Ha a kampányunkkal arra kényszerítettük a VI. kerületi Fideszt, hogy pénzt adjon azoknak, akik rászorulnak, már elértünk egy kisebb sikert. Hozzátette: Október 13-a után polgármesterként nem csak kampányszerűen, hanem folyamatosan segíteni fogja azokat, akik a legkiszolgáltatottabb helyzetben vannak.

A terézvárosi nyugdíjasok szavazata azonban nem ilyen olcsó! Ők sem felejtik el mindazt, amit a helyi fideszesek elkövettek ellenük. Október 13-án ki fogják fejezni, hogy elegük van a fideszes kiskirályokból!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.