Dr. László Imre: Van megoldás az újbudai közlekedési káoszra!

Dr. László Imre: Van megoldás az újbudai közlekedési káoszra!

Dr. László Imre, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltje képviselőjelöltjeivel közösen valódi megoldást kínál a XI. kerületiek életét megkeserítő közlekedési káoszra.

Lágymányos és Kelenföld úthálózata már most is túlterhelt. Ez pedig csak fokozódni fog a Kopaszi-gáton épülő irodaépületek és lakópark miatt. Az újbudaiak minden nap órákat vesztegelnek a dugókban, a légszennyezettség pedig egyre elviselhetetlenebb. A Fidesz-báb városvezetés mégsem tesz semmit a helyiek érdekében.

Az ellenzék valódi megoldási javaslatokkal állt elő.

Az ellenzék polgármesterjelöltje október 13-a után növelni fogja a forgalomcsillapított utcák számát. Növelni fogja a bölcsődei és óvodai férőhelyek számát. Valamint önkormányzati céggel gondoskodik majd a rendről, a tisztaságról, a zöld területek karbantartásáról is.

Jó látni, hogy Dr. László Imre és képviselőjelöltjei az emberek valós problémáival foglalkoznak! 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.