Soproni Tamás: sok probléma nem pénz kérdése

Soproni Tamás: sok probléma nem pénz kérdése

Soproni Tamás két jelölttársával lefestett egy padot a Kodály Köröndön, hogy bebizonyítsák: ezekhez nem pénzre, csak akaratra van szükség. Október után lesz rá akarat.

Soproni Tamás, a VI. kerület közös ellenzéki polgármesterjelöltje Facebook-videóban bizonyította be, hogy rengeteg olyan probléma van a kerületben, ami valójában nem pénz kérdése. Ha lenne rá akarat a terézvárosi önkormányzat részéről, rengeteg problémát meg lehetne oldani nagyobb pénzösszegek nélkül is. 

Ennyire egyszerű lenne:

Mivel sok helyi panaszkodott Soproni Tamásnak és csapatának arról, hogy rossz állapotban vannak a padok az Andrássy úton, vettek némi festéket és lefestettek egyet. 

Soproni Tamás garanciát vállalt arra, hogy az október 13-i önkormányzati választások után minden padot felújítanak, és rendszeresen karbantartanak majd, hiszen ez nem pénz, csak igényesség kérdése.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.25

Hatmilliárdot biztosít a kormány a Lánchíd felújítására

Biztosítja a kormány a Lánchíd felújítására még Tarlós István főpolgármesternek megígért hatmilliárd forintot - közölte a Miniszterelnökség államtitkára a Kossuth Rádióban.

  • 2020.05.19

Tarlós öröksége: baj van a felújított metrókkal

A segédüzemi invertert az alvázhoz rögzítő füleknél sorozatban repedések jelentkeznek, a BKV ideiglenesen drótkötéllel oldja meg a problémát - írta a Metróért Egyesület.

  • 2020.05.18

Mától megszűnik Budapesten a kijárási korlátozás

Látogathatók a közterületek, a parkok, a szabadtéri játszóterek, a strandok, a szabadtéri fürdők, az állatkertek és a szabadtéri múzeumok, valamint minden üzlet és szolgáltató nyitva tarthat.