Újbudán rávetette magát a gyerekekre Hoffmann polgármester úr

Újbudán rávetette magát a gyerekekre Hoffmann polgármester úr

A köznyelvben megjelent a nem túl régóta használatos „politikai pedofília” kifejezés. Ez annyit tesz, hogy a rendszerint fideszes politikus szeretné növelni a népszerűségét és az ismertségét, ezért olyan csatornát használ fel, amelynek tagjai életkorukból adódóan képtelenek esetleges nemtetszésüket kifejezni irányába.

Hoffmann Tamás újbudai fideszes polgármesterjelölt egy egészen perverz válfaját választotta a politikai pedofíliának: úgy jelent meg a háztartásokban, hogy arról a szülők csak akkor szereztek tudomást, amikor megkérdezték gyermekeiket, hogy mit színezgetnek. Kiderült, hogy egy kedves kifestőt, amelynek egyik oldalán aranyos rajzok találhatóak, a másikon pedig hirtelen fideszes politikusok. 

Hoffmann perverz politikai pedofíliával kampányol

Olyan ez, mint amikor a kamaszok próbálták becsempészni a Playboy magazint a matekleckével, hogy a szülők ne vegyék észre, persze, ha elkobozzák, ők is bele-bele nézegetnek majd. Hoffmann ugyanezt teszi a fideszes kifestővel. A gyermek hazaviszi az óvodából, végül a szülőhöz jut el a cuki üzenet: Hoffmann kedves ember, hiszen ingyen kifestőt ad a legkisebbeknek, egy csipetnyi kerületi programmal fűszerezve.

Az esetről Barabás Richárd XI. kerületi képviselő számolt be Facebook-oldalán, aki Keller Zsolt képviselőtársától kapta meg a kifestőket, mivel az ő gyermekei azon szerencsés csemeték közé tartoztak, akik kaptak is ilyet az óvodában.

Hoffmann nagyon aggódhat, mivel ezek a kifestők nem mostani nyomásból származnak, hanem 2017-ben adta ki őket a politikus. Úgy tűnik, bármilyen kiadványt felhasználnak, ami valaha megjelent, a lényeg, hogy valahogy feltornásszák a fideszes polgármesterjelölt népszerűségét.

Még a gyermekeink megkörnyékezésétől sem riadnak vissza…

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.04

Akár napokat is várni kell annak, aki koronavírus-tesztet csináltatna

A HVG egyik olvasója több napos kálvária után tudott csak koronavírus-tesztet csináltatni. Pedig tünetei is voltak, és orvos írta elő a tesztet.

  • 2020.07.28

Romok és drogtanya a kőbányai polgármester lakóparkja mellett

Üszkös romok maradtak a tönkretett teniszakadémia helyén. Már csak a drogosok használják.

  • 2020.07.27

A belvárosi önkormányzatok hatalmas áldozatot hoztak a kiskereskedők megmentéséért

Budapest belső kerületei lemondtak a kisboltok bérleti díjáról, pedig nagy szükségük volna a bevételekre.