Dr. László Imre videója felülmúlja az összes politikusét – Újbuda leendő polgármestere elszántabb, mint valaha

Dr. László Imre videója felülmúlja az összes politikusét – Újbuda leendő polgármestere elszántabb, mint valaha

Kevesen tudják Újbuda közös ellenzéki polgármesterjelöltjéről, hogy súlyemeléssel foglalkozott, mégpedig világszínvonalon gyermekkorában. Ezt követően valóra váltotta az álmát és katonaorvosnak állt.

Viszonylag hamar ért el nagy beosztásokat, rendfokozatokat, így megtanulta, hogy milyen egyre több és több emberért felelősséget vállalni. Ezekben az években megtanulta, hogyan kell egy csapatot jól irányítani.

Élete egyik legfontosabb mérföldköve volt, amikor 2001-ben Újbudára költözött a családjával. Ezután a Szent Imre Kórház főigazgatójaként „halálgyárból” felvirágoztatta az intézményt, de a Fideszt nem érdekelte a szakmaiság, felmentették a pozíciójából.

Most a 6 demokratikus párt támogatásával minden esélye megvan arra, hogy polgármesterként Újbudát is meggyógyítsa és egy élhető, korrupciómentes kerületté fejlessze. Ehhez kéri a XI. kerületiek támogatását!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.