Karácsony Gergely: a Fidesz hazudik, mint állat!

Karácsony Gergely: a Fidesz hazudik, mint állat!

A kormány elkezdett hazudni, mint az állat, mi pedig nyilvánosságra hoztunk olyan dokumentumokat, amelyek ezeket a hazugságokat cáfolták - mondta el a főpolgármester.

Karácsony Gergely főpolgármester az ATV reggeli műsorában arról beszélt: hazugság, hogy nem volt orvos a Pesti úti idősek otthonában. Legalább egy orvos mindig dolgozott, időnként kettő is. Az sem igaz, hogy felmondtak volna az idősotthon orvosának. 

Szerintem az egymásra mutogatásban nem vagyunk egyformán sárosak. Úgy indult el, hogy a kormány elkezdett hazudni, mint az állat, mi pedig nyilvánosságra hoztunk olyan dokumentumokat, amelyek ezeket a hazugságokat cáfolták.

Karácsony Gergely arról is beszélt, hogy a főváros saját forrásból és csatornákon keresztül kénytelen maszkokat és teszteket beszerezni, a kormány magára hagyta a budapestieket. Hozzátette: több ezer tesztet végeznek majd az elkövetkező napokban, amikkel nemcsak a fertőzést lehet kimutatni, de a szervezetben az ellenanyag jelenlétét is. Másfél millió FFP2-es maszkot is rendeltek, amiket a kerületeknek is átadnak - mondta el a főpolgármester.

Karácsony Gergely elmondta azt is: továbbra is a tömeges tesztelést és a szigorú korlátozások lassú és fokozatos lazítását tartaná jó megoldásnak. Az előbbi nyilván feltétele az utóbbinak, hiszen tudnunk kell, hol is tart pontosan a vírus terjedése.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.