Siklóson jelenleg tizenöten vannak hatósági karanténban

Siklóson jelenleg tizenöten vannak hatósági karanténban

Riegl Gábor polgármester közleménye szerint 15 fő van hatósági karanténban Siklóson, regisztrált koronavírusos betegről jelenleg nincs tudomásuk.

A polgármester arra is felhívta a figyelmet, hogy jelenlegi információik szerint a szerdán elhunyt idős siklósi beteg nem a koronavírus áldozata lett. Mindenkit arra kér, hogy továbbra is maradjon otthon, mert ezzel lehet legjobban lassítani a járványt. 

Dr. Pál Attila ügyeletvezető praxisában eddig nincsen koronavírus gyanús beteg. A háziorvos elmondta jelenleg nincs tudomásuk fertőzött betegről a városban. 

A nő, aki tegnap otthonában hunyt el két hete tért haza Ausztriából, azóta hatósági karanténban volt otthon. A 60 körüli betegnél nem állapították meg, hogy halála összehozható lenne a koronavírussal. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.