Siklóson jelenleg tizenöten vannak hatósági karanténban

Siklóson jelenleg tizenöten vannak hatósági karanténban

Riegl Gábor polgármester közleménye szerint 15 fő van hatósági karanténban Siklóson, regisztrált koronavírusos betegről jelenleg nincs tudomásuk.

A polgármester arra is felhívta a figyelmet, hogy jelenlegi információik szerint a szerdán elhunyt idős siklósi beteg nem a koronavírus áldozata lett. Mindenkit arra kér, hogy továbbra is maradjon otthon, mert ezzel lehet legjobban lassítani a járványt. 

Dr. Pál Attila ügyeletvezető praxisában eddig nincsen koronavírus gyanús beteg. A háziorvos elmondta jelenleg nincs tudomásuk fertőzött betegről a városban. 

A nő, aki tegnap otthonában hunyt el két hete tért haza Ausztriából, azóta hatósági karanténban volt otthon. A 60 körüli betegnél nem állapították meg, hogy halála összehozható lenne a koronavírussal. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.