Ennél mélyebbre már nem is süllyedhetne a fideszes hazugsággyár

Ennél mélyebbre már nem is süllyedhetne a fideszes hazugsággyár

Miután Karácsony Gergely csekket vitt Rogán Antal új luxusvillájához, hogy elmondja, ő sem bújhat majd ki a Tiborcz-adó alól, a propagandaminiszter egyből ráeresztette Origo nevű szennylapját. Nagyon rosszul sült el!

Ennél mélyebbre már nem is süllyedhetne a Fidesz-propaganda.

A teljes ország rajtuk röhögött, mikor a napokban jobb ötlet híján azzal kezdték támadni Karácsony Gergelyt, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjét, hogy a plakátjain a szemüvege mögött hibás a kép. Valójában csak saját ostobaságukról tettek tanúbizonyságot, hiszen a szemüveg megtöri a fényt. Minden fotón így viselkedik a szemüvegben lévő lencse. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint ez a pár kép a kormányzat tagjairól:  

 

(Vagy tán ezek az ócska kis propagandisták őket is alkalmatlannak tartják, mint Karácsonyt?)

 

A megsértődött Rogán kiadta a támadási parancsot

Jámbor András, a Mérce főszerkesztője Facebook-oldalán mutatott rá, hogy mindig lejjebb és lejjebb süllyedő origosok egyik cikkükben elkövettek egy hibát, ami miatt biztos nagyon mérges lesz rájuk a propagandaminiszter, Rogán Antal. Ezek a firkászok ugyanis már a kormányzati utasításokat sem képesek fejben tartani: pár cikk címébe elfelejtették beleírni, hogy "Karácsony alkalmatlan". 

Az említett cikkek: 

 
(Hangosan felnevettünk, mikor megláttuk: még migránsbetelepítéssel is riogatnak)

Indokoltan retteg a Fidesz Karácsony győzelmétől

Nem csoda, hogy Rogán Antal ráuszította béna hazugsággyárosait Karácsony Gergelyre. Csütörtökön tartott az ellenzék főpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatót a propagandaminiszter új luxuslakhelyén. Csekket vitt Rogánnak és elmondta: megválasztása esetén szeretné, ha elsőként az ingatlanmutyiairól elhíresült Rogánék kapnák meg a Tiborcz-adót, amit a haszonélvezőkre róna ki. 

Bőven van oka a Fidesznek rettegni. Ők is látják, Karácsony a közvélemény-kutatások alapján is minden bizonnyal legyőzi a vita elől gyáván menekülő Tarlóst.

Nem mellékes az sem, hogy Karácsony valódi kampányt folytat. Folyamatosan járja a várost és beszélget a budapesti emberekkel, akik látják: az Orbán-báb Tarlóssal szemben neki valódi, pozitív víziója van a főváros jövőjéről. Ezzel szemben Tapló Tarlós csak menekülni és szánalmasan sértegetni tud.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.05

Kutatás: A Fidesz bármely jelöltjét megverné Karácsony Gergely

Ha most tartanák a választást Budapesten, nem lenne ellenfele a köztársaságpárti összefogás főpolgármesterének.

  • 2020.08.05

Átfogó állatvédelmi törvényjavaslatot dolgozott ki a Demokratikus Koalíció

A DK elkészítette állatvédelmi törvényjavaslat-csomagját, amivel hét törvényt is módosítana a párt - közölte Arató Gergely elnökségi tag.

  • 2020.08.05

Mátrai-gate: drágább a szemétválogató, mint maga az erőmű

Máig tisztázatlan, hogy pontosan mennyit szurkolt le az állam Mészáros Lőrinc strómannak a Mátrai Erőműért. Nemcsak a titkolózás óriási, de a kavarás is.