Exkluzív közeli képek: íme Rogán Antal új villája!

Exkluzív közeli képek: íme Rogán Antal új villája!

Megkerestük azt a törökvészi ingatlant, amiben sajtóhírek szerint Rogán Antal lakik, miután felesége kiadta az útját. Le is fényképeztük közelről. Mutatjuk.

A környéket jól ismerő forrásunk elmondta: gyakran sétál arrafelé kutyájával, és régóta figyeli a telken folyó munkálatokat. Évek óta építkeznek kisebb-nagyobb intenzitással a telken, de ez nem olyan szokatlan Törökvészen, hiszen a korábbi fideszes városvezetés a helyi pletykák szerint rengeteg ingatlant játszott ki fideszes csicskák kezére ilyen-olyan módszerekkel - mondja forrásunk. Hozzáteszi: az utóbbi egy évben pörgött igazán fel az építkezés, román vendégmunkások tömegei és drága munkagépek dolgoztak éjt-nappallá téve. 

Exkluzív képeink lent!

Mindenesetre kedd délután elsétáltunk a vadonatúj Rogán-villához, és sikerült közeli képeket készítenünk a házról, amelyen már tényleg az utolsó simításokat végzik az ott dolgozó munkások. Gyönyörű helyen van, igazán kivételes fekvésű, örökpanorámás telek, minden bizonnyal milliárdos értéket képvisel.

Ott jártunkkor látható munka nem folyt a telken, a biztonsági őr a jelek szerint egyedül tartózkodott a bejárat környékén. Az ingatlan lakottnak tűnik, vannak már ott kerti bútorok a teraszon, sőt kissé ideiglenes megoldással egy gyerekeknek szánt trambulint is felállítottak - bizonyára a propagandaminiszter gyerekei is járnak oda.

A ház és az építkezés a régóta a környéken élő forrásunk szerint egyébként a legrosszabb rózsadombi-törökvészi trendet követi: nullára gyalulják a telket, óriási földmunkát végeznek, támfalat emelnek, így az egész leginkább egy atombunker és egy középkori vár törvénytelen gyerekére hasonlít. A fákat-bokrokat természetesen az utolsó gallyig elpusztították itt is, helyette kopár portenger van a telken. Dehát mit is várnánk egy olyan építkezésen, ahol Mészáros Lőrinc és Rogán Antal is érdekelt a hírek szerint.

És akkor jöjjenek a képek!

 
 
 
 
 
 
 
 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. augusztus 10.

Karácsony: a második hullám elleni felkészülésben a kormánynak kötelessége együttműködni

A főpolgármester levelet küld Káslernek és Müller Cecíliának, melyben együttműködésre szólítja fel őket.

  • 2020. augusztus 10.

Példakép: Orbán diktátor haverja épp brutális választási csalást követ el

Eddig is "Európa utolsó diktátoraként" emlegették Orbán haverját, de Lukasenka most szintet lépett a fehérorosz választásokon. 

  • 2020. augusztus 10.

Jót tett Ráhelékkel Szíjj, a királylány most közpénzből hálálhatja meg

Az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől igényelt támogatást az a Szíjj László, aki kisegítette Tiborcz Istvánt. Izgulunk, hogy vajon megkapja-e.