Közpénzből fizet busás asszonytartást Rogán volt feleségének, Gaál Cilinek

Közpénzből fizet busás asszonytartást Rogán volt feleségének, Gaál Cilinek

Szponzorációként 70 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től a Cecíliához köthető Fitbalance rendezvénye - derült ki a K-Monitor adatigényléséből.

korrupciófigyelők közérdekű adatigénylésben kérték ki a Szerencsejáték Zrt. leányvállalatainak szponzorációs költéseit. A fideszes civilek, a Békemenetet is szervező, Orbán Viktort vallásos imádattal életető CÖF/CÖKA júniusban kaptak 100 milliót, az ex-Rogán Cili egyik cégéhez köthető Fitbalance rendezvény pedig augusztusban 70 milliót.

A 444 kapcsolódó cikke felhívja a figyelmet, hogy az állami cégek szponzorációs terveit a Kommunikációs Hivatal hagyja jóvá, ami Rogán Antal felügyelete alatt, a Miniszterelnöki Kabinetirodával egy épületben működik.

Vagyis nem másról van itt szó, minthogy Rogán Antal a válás után is szívesen pénzeli a volt feleségét, amennyiben azt a Szerencsejáték Zrt. révén közpénzből teheti meg.

Pedig nála is van bőven pénz lóvéra.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

Dobrev: A fideszesek nem akarnak tisztességes fizetést a magyaroknak

A fideszes képviselők nem szavazták meg, hogy tisztességes fizetést kapjanak a magyarok. Szerencsére így is elbuktak.

  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?

  • 2020.10.24

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.