Kunhalmi Ágnes szerint el kellene halasztani az érettségit

Kunhalmi Ágnes szerint el kellene halasztani az érettségit

Kunhalmi Ágnes (MSZP) a XVIII. kerület országgyűlési képviselője hatalmas felelőtlenségnek tartja, hogy Orbán Viktor május 3-ra várja a járvány tetőzését, 4-én pedig megtartaná az írásbeli érettségiket.

A felcsúti miniszterelnök Facebook oldalán jelentette be, hogy az általa felkért szakemberek szerint május 3-án fog tetőzni a koronavírus-járvány Magyarországon.

Orbán egyébként nagyon tudatosan használja a koronavírust arra, hogy követő táborát a közösségi oldalakon megnövelje. Ezt szolgálta a "néma bejelentés is", amikor egy nap alatt ugrott hatalmasat követőinek a száma a Facebookon. Annakellenére, hogy sokszor videóiban óriási bakikat követ el.

A május 3-i tetőzés miatt a 4-től kezdődő írásbeli érettségik aggályossá váltak, persze előtte sem volt teljesen egyértelmű, hogy akarja megoldani a kormány, hogy a diákok és a vizsgákat felügyelő tanárok biztonsággal jussanak el iskoláikba, ott egymástól megtartsák a 1,5-2 méteres távolságot. Arról nem is beszélve, hogy a felkészülésükhöz sem volt megfelelő lehetőség.

Több ellenzéki politikus, köztük Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő sem érti, hogyan teheti ki a kormány ekkora veszélynek a diákokat. Kunhalmi Ágnes szerint el kell halasztani az érettségi vizsgákat, egy biztonságosabb időpontra. Ha pedig belátható időponton belül nem tűzhető ki új dátum, akkor a kormány hozza nyilvánosságra milyen módon kívánják meghatározni az érettségi érdemjegyeket.

Vajon elképzelhető, hogy Orbánék az idősek, a betegek, a hajléktalanok, a munkájukat elveszítők, az egészségügyi dolgozók után, a diákokat is cserben hagyják?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest.