Még a tapló főpolgármesternek is sok a Fidesz zsarolása

Még a tapló főpolgármesternek is sok a Fidesz zsarolása

Sok minden van ebben a kampányban, aminek a korrektsége megkérdőjelezhető - mondta Tarlós a Gulyás-féle zsarolásról.

Az elképesztő bunkóságáról és hihetetlen gyávaságáról ismert Orbán-báb főpolgármester most a 168 Órának adott interjút. A lap megkérdezte, Tarlós tapló Istvánt, mit gondol arról, hogy Gulyás Gergely fideszes miniszter azzal zsarolja a választókat, hogy a kormány ezermilliárdos forrást és jogköröket von el a fővárostól, ha nem Tarlós nyer, hanem Karácsony.

A leszerepelt főpolgármester kivételesen őszinte volt, és azt találta mondani: "Sok minden van ebben a kampányban, aminek a korrektsége megkérdőjelezhető."

Aztán persze próbált visszakozni, hiszen olyan központi utasítást bizonyára nem kapott Orbánéktól, hogy őszinte szavak hagyják el a száját. Elmondta tehát, hogy Gulyás szavait kiforgatták, hiszen nincs is hivatalos megállapodás a kormány és a főváros közt, csak politikai alkuról van szó. Ezzel pedig megint csúnyán elszólta magát. Hogy miért?

Mert ez azt jelenti, hogy Orbán Viktor szava egy lyukas garast sem ér, hiszen maga Tarlós mondja ki, hogy a politikai jellegű megállapodást nem kötelező betartani.

Szégyen!

Gulyás útszéli zsarolása még a tapló Tarlósnak is sok
 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.16

Sok iskolába kéretlenül küld iskolaőröket a kormány

Az Embertelenség Minisztériuma tegnap hozta nyilvánosságra a listát, hogy mely iskolákban lesznek gumibottal, gázsprayvel és bilinccsel felszerelt úgynevezett iskolaőrök. Jópár iskolaigazgató meglepődött, mikor meglátta iskolája nevét.

  • 2020.07.16

DK: A tüzijáték árát költse a bajba jutott magyarokra!

A Demokratikus Koalíció felszólította Orbánékat: csoportosítsák át az augusztus 20-i tűzijáték költségvetését a válságkezelésre, a rászorulókra.

  • 2020.07.16

Újabb hiányszakma: Gyógyszerészből sincs elég

Folyamatos létszámhiánnyal küzdenek a rendelők, de bajban vannak a gyógyszertárak is. Bezzeg a parlamentben ülő képviselők egyre csak többe és többe kerülnek a magyar embereknek.