Tarlós és Borkai egykutya kölykei

Tarlós és Borkai egykutya kölykei

Nincs két Fidesz, aki a történtek után Tarlósra és Orbán többi jelöltjére szavaz, annak simán beleférnek Borkai Zsolt viselt dolgai.

 

Tarlós István maga ismerte el, hogy ő és Borkai Zsolt ugyanahhoz a közösséghez tartoznak. Nincs tehát két Fidesz, és ezt a fideszesek is pontosan érzik és látják már.

A taplóságáról ismertté vált bukott főpolgármester nyilván nem beismerésre készült. Sokkal inkább ki akart mosakodni, ami viszont visszafele sült el. Nyilván rendesen beparázott, hogy a lopott közpénzből kurvázó-kokainozó győri polgármester vállalhatatlan viselkedése miatt elveszíti a választást.

Tarlós lábon lőtte magát a beismeréssel

Az EzaLényeg.hu több politikai elemzőt is megkeresett az ügyben. Azt kérdeztük tőlük, milyen hatással lehet Tarlós István kampányára Borkai Zsolt botránya. A politológusok egyöntetűen azt nyilatkozták: Tarlósnak árt a Borkai-ügy, mivel a választópolgárok most már pontosan értik, hogy Tarlós és Borkai ugyanabban a társaságban mozognak és jól ismerik egymást. Tarlós István meggondolatlan volt, ami nagyon valószínű, hogy a választási győzelmébe kerül vasárnap.

A politikai elemzők szerint tehát Tarlós rengeteget ártott magának azzal, hogy magára húzta az ügyet.

Megy a futkosás a Fidesznél

Van még pár igencsak pikáns részlet a magyar politikatörténet egyik legkínosabb ügyében. Az Orbán Viktor egyik legnagyobb talpnyalójaként ismert propagandaújság, a Magyar Nemzet is olyan cikket közölt, amelyben Tarlós István szavaira hivatkozva ekézik és küldenék haza Borkai Zsoltot. És itt még nincs vége, mert a cikk nagyjából 45 perc után ELTŰNT a Fidesz-lap internetes oldalairól, a főszerkesztő pedig elég kínos magyarázkodásba kezdett valami technikai hibáról. Ja, és közben Borkai összehívott, majd nem sokkal később le is mondott egy RENDKÍVÜLI sajtótájékoztatót.

De hol a viharban van ilyenkor Orbán? Ja, Párizsban tárgyal!
 
 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

20000 forintot vesz el Orbán minden budapestitől

A kormánypártok olyan költségvetést fogadtak el, ami bevezeti a Budapest-adót, minden egyes budapestitől elvesz évente 20 ezer forintot. Súlyos sarccal sújtották az önkormányzatokat - írja oldalán Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.07.03

Baromságok, amiket Orbán ma reggel mondott

Orbán Viktor péntek reggeli prédikációit heteken át nélkülöznünk kellett. Most aztán ömlesztve kaptuk a hülyeségeket. Szerinte a magyar ember tengerre vágyik, a migránsok terjesztik a koronavírust, a nyugat pedig egyre hanyatlik.