Válaszra se méltatta az RTL-t Rácz Zsófia, a Fidesz üdvöskéje

Válaszra se méltatta az RTL-t Rácz Zsófia, a Fidesz üdvöskéje

Az Orbán-csicskák előszeretettel térnek ki a nekik nem tetsző kérdések elől. Úgy tűnik, a pofátlanságuk kitanulásához nem kellenek évek, az EMMI 23 éves helyettes államtitkára máris beállt a sorba. 

A Fidesz gyomorforgató mentalitása hamar bekebelezte a 23 éves Rácz Zsófiát.

Pedig alig fél éve övé a pozíció. Novák Katalin december elején jelentette be, Rácz nem felel meg tisztség feltételeinek, de sebaj, majd átírják miatta a törvényt. Természetesen, ez meg is történt. 

Az eltelt idő alatt a RTL Klub Híradó munkatársai számtalanszor keresték, de csak nemrégiben sikerült megszólalásra bírniuk.

Az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár a csatornának elmondta, azt az elvet vallja, hogy akkor nyilatkozik, akkor beszél valamiről, miután már valamit letett az asztalra. Már értjük, miért nem nyilatkozott eddig senkinek. 

Természetesen, sajnálom, hogy ha ebből volt félreértés, de ahogy most is, bármikor nagyon szívesen - szabadkozott a fideszes.

Az, hogy mennyire szívesen teszi mindezt, elég cáfolhatónak bizonyult, hiszen arra a kérdésre, hogy hogyan kommentálná, hogy a kormánypárt törvényt módosított kinevezése miatt csak annyit nyögött ki, hogy

Nekem nagyon erős küldetéstudatom van azzal kapcsolatban, hogy a fiatalok hangját képviseljem, az ő hangszórójuk legyek.

Csakhogy, ez nem volt válasz a kérdésre, ugyebár. Miután ezt az RTL Klub riportere is jelezte felé, az EMMI-államtitkár egyszerűen elsétált.

Tehát Rácz Zsófiát bátran lehet keresni, minden felmerülő kérdésre őszintén válaszol. Ja, mégsem. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Megnyitották a kiskunhalasi konténerkórházat, de orvosokból még mindig nincs elég

A kórházi kezelésre szoruló betegek száma olyan dinamikával emelkedett, hogy a jelenlegi körülmények között a városi Semmelweis kórház már nem tudta biztosítani az ellátásukat. Orvosokat, ápolókat a környező térségekből vezényelnek át.

  • 2020.10.01

Dobrev Klára: A nyugodt időskor nem kell, hogy kiváltság legyen

Október 1-je az idősek világnapja. Az Európai Parlament alelnöke szerint az időseinkkel nemcsak ezen a napon kell törődnünk, hanem az év minden napján. Ez az, amit a vámpírkormány évek óta nem tesz meg.

  • 2020.10.01

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.