Apáti Bence szerint a liberálisok terjesztették el a koronavírust - FFF 2. rész

Apáti Bence szerint a liberálisok terjesztették el a koronavírust - FFF 2. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő második részében Apáti Bence csicskapublicista, a Magyar Nemzet főmunkatársa egyik hazug videójával foglalkozunk.

De ki is az az Apáti Bence?

Apáti Bencét korábban balett-táncosként ismertük, de pár éve úgy döntött, hogy inkább politizálni kezd. Érdekes módon azóta, hogy nyíltan és elég érdekes hangnemben támadja a NEM fideszes politikusokat, újságírókat, rögtön kinevezték a Budapesti Operettszínház balettigazgatójának. Ezt készséggel el is fogadta, pedig korábban azt írta: szerinte nem etikus, hogy Veiszer Alinda műsort készíthet a Belvárosi Színházban. Pedig az csak egy műsor volt, nem egy igazgatói szék... Apáti Bencének megtérülni látszik az a sok fröcsögés, ferdítés, a valóságtól elrugaszkodott írás, nyilatkozat, amiket a Magyar Nemzet hasábjain, az Echo majd a HírTV műsoraiban, a Mandineren, a 888-on közöl. És szerencsére ezt egyáltalán nem is tartja etikátlannak. 

Apáti vlogokat is készít, az egyik ilyenben minden határon túlmegy, és egyenesen azt állítja, hogy a liberális gondolkodású emberek terjesztették el a koronavírust. Ők okozták több ezer ember halálát Olaszországban... Hogy hogyan? Nos ezt Apáti egy videóval próbálja bizonygatni. A videóban azt látjuk, hogy hónapokkal ezelőtt egy kínai lány egy táblával a kezében áll Olaszország egyik fő terén, és arra buzdídtja az arrajárókat, hogy öleljék meg nyugodtan, mert ő nem egy koronavírus.

Apáti szerint a "szellemi fogyatékos aranyhalak", azaz a libsik terjesztették el a vírust

A publicista szerint a videóban szereplő lány gondosan lett castingolva, hiszen feltűnően csinos. Apáti állítja, hogy a fiatal lány ha nem is vírus, viszont hordozó. Olyan messzire elmegy, hogy kijelenti ennek a liberális szemléletnek az elterjedése okozta a koronavírust. Teszi mindezt úgy, hogy konkrétan semmilyen adatot nem közöl a lányról. Ki ő? Mióta él Olaszországban? Járt-e egyáltalán Kínában, vagy esetleg csak a felmenői között vannak kínaik. Ha castingolva van, ki és miért állította oda stb. Hiszen ha már ilyen erős állításokat tesz, akkor azokat érvekkel, bizonyítékokkal is alá kellene támasztani, ez volna ugyanis az újságírás egyik alapvető követelménye, szabálya. 

Apáti a vlogban sérelmezi, hogy az esetről miért nem számolt be a független, objektív liberális média. Akik szerinte nem is függetlenek, hiszen sok újságíró vagy média használja az O1G hashtaget. És persze Apáti ezt teljesen objektívan állítja, ahogy azt is, hogy "a szellemi fogyatékos aranyhalak", azaz a liberális gondolkodású emberek nem otthon élik meg, hogy libsik, hanem "kirajzanak a világba, az utcákra emberi életeket kioltani". 

A Pesti srácok szerint is a liberálisok terjesztették el a koronavírust vagy a kínaiak. Azok a kínaiak, akiktől ma Orbán Viktor jelentős segítséget kapott

Az Apáti által fejtegetett dolgot a Pesti Srácok is pedzegeti, ők azt is tudni vélik, hogy az akció mögött a kínai kormány áll. Ezt pedig abból következtették ki, hogy az eredeti videót az "Associazione Unione Giovani Italo Cinesi" szervezet találta ki, amelyet a kínai kormány finanszíroz. Úgy vélik "azokat az embereket kell a legjobban sajnálni, akik februárban megfertőződtek a liberális agybajjal, amelynek következtében elkezdtek védőmaszk nélküli kínai embereket ölelgetni az utcákon annak jegyében, hogy a rasszizmus rossz dolog, és különben is, a koronavírusos kínai is ember és megérdemli, hogy szeressük."

A lap munkatársa tovább fejtegeti ezt a gondolatot "Kínai Kommunista Párt egyébként rendkívül ügyesen használja ki a nyugat hasznos hülyéit (liberálisok), hiszen ahelyett, hogy segített volna a vírus megfékezésében, azzal ámította a nyugati médiát, hogy a kínaiak annyira csodálatosak, hogy néhány nap alatt fel tudnak húzni egy szuperkórházat."

Mindezek fényében érdekes, hogy ma hatalmas szállítmány érkezett Magyarországra Kínából és az átvételkor maga Orbán Viktor is a kínaiak segítőkészségéről beszélt. A csomagokra üzenetet is írtak Kínából: hajrá Magyarország! Mindenki döntse el maga ki hazudik (nagyobbat). 

A kormány sokszor kérte már, hogy SENKI ne terjesszen álhíreket. Akkor hogyan engedhetik, hogy Apáti Bence vagy a Pesti Srácok újságírója ilyen  valótlanságokat állítson? És vajon, ha bevezetik, hogy az álhírek terjesztésért 1-5 év szabadságvesztés jár, akkor ez rájuk is kiszabható lesz?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020.09.11

Vigyázat propaganda: mostantól Lokál helyett Metropol néven jelennek meg a kormány hazugságai

A politikai tartalom nem változott, csak szelídebb külsővel igyekeznek álcázni az orbánista propagandát.