Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.


A baloldal meg akarja akadályozni, hogy a magyarok elmondják a véleményüket a koronavírus-járványról, és annak gazdasági vonatkozásairól - hazudta Farkas Örs az M1 műsorában. Azt is volt pofája mondani, hogy önmagában komikus, hogy azok a pártok, amelyek néhány hónappal ezelőtt még diktatúrát kiáltottak Magyarországon, megpróbálják bojkottálni a demokratikus eljárást, amellyel az emberek részt vehetnének a döntéshozatalban.

Ki ez a Farkas Örs? Egy a legaljasabbak közül!

Pontosan tudja, hogy nemcsak hazudik, de a hazugságával óriási kárt okoz a magyar embereknek. Ennek ellenére gátlástalanul ontja magából a putyinista álhírgyárakat megszégyenítő szövegeket. Miről beszél ez az ember? A pofátlanul nemzeti konzultációnak nevezett méregdrága propagandaakcióról, amiben nem kérdések vannak, hanem egy Orbán Viktor idézetgyűjtemény, amik végére kérdőjelet írtak.

Ez demokratikus döntéshozatal? Anyátok hogy van?

Tudja ez az ember, miről beszél? Persze, hogy igen! Pontosan vágja ő is, hogy a nemzeti konzultáció egy manipulatív hangulatkeltés, sem nem demokratikus, pláne nem döntéshozatali eszköz. A Fidesznek amúgy sincs fogalma már a demokráciáról, legutóbb akkor tiporták lábbal, amikor amúgy főpróbaként, teljesen feleslegesen bevezették a rendeleti kormányzást a járványra hivatkozva. 

Épp a Fidesz akarja gátolni a véleményeket!

Ordas hazugság az is, hogy a baloldal meg akarná akadályozni, hogy az emberek véleményt nyilvánítsanak! Éppen ellenkezőleg: nemcsak a baloldal, de Orbánékon kívül minden párt éppen azt szeretné, ha az emberek szabadon elmondhatnák a véleményüket. A Fidesz az, aki ebben meg akarja akadályozni őket. Ha kell, elviteti a rendőrséggel az ellenzéki facebookozókat, megbírságoltatja a jogszerűen ellene tiltakozókat, ha kell, akkor pedig újságokat foglal el vagy zárat be.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.