Hazudik: Rétvári szerint anyagi biztonságot ad a 13. havi nyugdíj - FFF

Hazudik: Rétvári szerint anyagi biztonságot ad a 13. havi nyugdíj - FFF

A FideszFéknyúzFigyelő mai adásában kicsit rendhagyó módon nem álhírről, hanem hazugságról írunk.

Rétvári Bence, a magát kereszténydemokratának hazudó orbánista államtitkár szerint az idősekre fokozott figyelmet fordít a Fidesz-kormány. Szavai szerint ez "anyagi biztonságot is jelent, ezért döntött a kormány, hogy visszavezeti a 13. havi nyugdíjat, amelyet az előző kormányok elvettek a 2008-as válság során."

A valóság az, hogy soha egyetlen magyar kormányzat sem költött még arányában olyan keveset a nyugdíjak emelésére, mint Orbán Viktor vámpírkormányai.

Azt a nyavalyás 1 havi nyugdíjat 4 részletben, 4 év alatt akarja odaadni a felcsúti miniszterelnök! Vagyis az idősek mindössze 1 heti plusznyugdíjat kapnak, miközben sok alapélelmiszer ára 2010. óta a duplájára nőtt.

A nyugdíjasok többsége rosszabbul él, mint a 2008-as válság után, a 13. havi nyugdíj bevezetése pedig egy rendkívül morbid és ízléstelen tréfa.

Orbán Viktor és csicskái magukra hagyták az idős és beteg embereket, magukat ellátni nem tudó öregeket dobtak utcára, a szívtelen és felelőtlen viselkedésük pedig már halálos áldozatot is követelt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020.09.11

Vigyázat propaganda: mostantól Lokál helyett Metropol néven jelennek meg a kormány hazugságai

A politikai tartalom nem változott, csak szelídebb külsővel igyekeznek álcázni az orbánista propagandát.