Hazudik: Rétvári szerint anyagi biztonságot ad a 13. havi nyugdíj - FFF

Hazudik: Rétvári szerint anyagi biztonságot ad a 13. havi nyugdíj - FFF

A FideszFéknyúzFigyelő mai adásában kicsit rendhagyó módon nem álhírről, hanem hazugságról írunk.

Rétvári Bence, a magát kereszténydemokratának hazudó orbánista államtitkár szerint az idősekre fokozott figyelmet fordít a Fidesz-kormány. Szavai szerint ez "anyagi biztonságot is jelent, ezért döntött a kormány, hogy visszavezeti a 13. havi nyugdíjat, amelyet az előző kormányok elvettek a 2008-as válság során."

A valóság az, hogy soha egyetlen magyar kormányzat sem költött még arányában olyan keveset a nyugdíjak emelésére, mint Orbán Viktor vámpírkormányai.

Azt a nyavalyás 1 havi nyugdíjat 4 részletben, 4 év alatt akarja odaadni a felcsúti miniszterelnök! Vagyis az idősek mindössze 1 heti plusznyugdíjat kapnak, miközben sok alapélelmiszer ára 2010. óta a duplájára nőtt.

A nyugdíjasok többsége rosszabbul él, mint a 2008-as válság után, a 13. havi nyugdíj bevezetése pedig egy rendkívül morbid és ízléstelen tréfa.

Orbán Viktor és csicskái magukra hagyták az idős és beteg embereket, magukat ellátni nem tudó öregeket dobtak utcára, a szívtelen és felelőtlen viselkedésük pedig már halálos áldozatot is követelt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Alpári stílusú nyílt levelet írt a lakájmédia Szabó Tímeának - FFF 26. rész

A Minden Szó nevű szennylap nyílt levéllel szólította meg Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét. Valójában azonban csak fröcsögnek, és hazudoznak. Sorozatunk mai részében ezzel a hazugságcunamival foglalkozunk.

  • 2020.07.03

Aki fideszes, azt megvédik - akkor is, ha pedofil

Nagy (nem elég nagy) port vert fel a napokban Kaleta Gábor volt perui nagykövet pedofilügye. Pontosabban annak lezárása, ami egy józan paraszti ésszel nagyon csekélynek tűnő felfüggesztett szabadságvesztés és némi pénzbirság lett. De ki a felelős ezért?

  • 2020.06.30

Farkas Örs esete a nemzeti inzultációval - FFF

Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője, vagyis a fideszes propaganda egyik főfelelőse. A legaljasabb hazugsággyárosok egyike, aki most Orbán konzultációs kérdőívének örvén kamuzott egy óriásit.