Cikkünk hatására megfutamodott Puzsér újbudai embere

Cikkünk hatására megfutamodott Puzsér újbudai embere

Miután megírtuk, mennyire álszent és szánalmas lejáratással próbálkozik Puzsér és egyesületének újbudai polgármesterjelöltje, gyorsan le is szedték az izzadságszagú hirdetésüket.  

A napokban írtuk meg, mennyire hasonló Puzsér kampánymódszere a Fideszéhez. Mindkettő előszeretettel mond sértő és méltatlan dolgokat az ellenzék jelöltjeiről.

Legutóbb például Puzsér egyesületének újbudai polgármesterjelöltje 10 napon keresztül hirdette saját álszent Facebook-posztját. Ebben Puzsér embere Dr. László Imrét, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltjét próbálta lejáratni azzal, hogy egy dízelautó oldalán szerepelteti plakátját. 

Ez a próbálkozás azonban fordítva sült el. 

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, nagyon gáz ez a próbálkozás, hiszen pont, hogy Puszér Róbert volt az, aki pénzért reklámozott egy sportkocsit. Méghozzá attól a gyártótól, amelyik éveken keresztül meghamisította a károsanyag-kibocsátási adatokat.

Minden bizonnyal ennek hatására Puzsérék is rájöttek, mennyire kínos ez a tempó, ugyanis leszedték a hirdetést. Az újbudai polgármesterjelöltjük több mint 10 napig hirdette a posztit, mára azonban eltüntette a reklámot.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.