Cikkünk hatására megfutamodott Puzsér újbudai embere

Cikkünk hatására megfutamodott Puzsér újbudai embere

Miután megírtuk, mennyire álszent és szánalmas lejáratással próbálkozik Puzsér és egyesületének újbudai polgármesterjelöltje, gyorsan le is szedték az izzadságszagú hirdetésüket.  

A napokban írtuk meg, mennyire hasonló Puzsér kampánymódszere a Fideszéhez. Mindkettő előszeretettel mond sértő és méltatlan dolgokat az ellenzék jelöltjeiről.

Legutóbb például Puzsér egyesületének újbudai polgármesterjelöltje 10 napon keresztül hirdette saját álszent Facebook-posztját. Ebben Puzsér embere Dr. László Imrét, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltjét próbálta lejáratni azzal, hogy egy dízelautó oldalán szerepelteti plakátját. 

Ez a próbálkozás azonban fordítva sült el. 

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, nagyon gáz ez a próbálkozás, hiszen pont, hogy Puszér Róbert volt az, aki pénzért reklámozott egy sportkocsit. Méghozzá attól a gyártótól, amelyik éveken keresztül meghamisította a károsanyag-kibocsátási adatokat.

Minden bizonnyal ennek hatására Puzsérék is rájöttek, mennyire kínos ez a tempó, ugyanis leszedték a hirdetést. Az újbudai polgármesterjelöltjük több mint 10 napig hirdette a posztit, mára azonban eltüntette a reklámot.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.