Címke: karácsony

2019.12.29

5 jel, hogy Te is karácsonymániás vagy

Hetek óta karácsonylázban égsz? A karácsonyi ajándékozást követően máris a jövő évi ajándékokon gondolkozol? December 24-én már olyan fényben úszik a házad, hogy azt egy egész vidámpark megirigyelné? Akkor Te bizony karácsonymániás vagy. Összeszedtünk 5 jelet, ami bebizonyítja: a karácsony a mindened.

2019.12.27

Forralt bort készítenél? Így lesz tökéletes

Bolti fűszerkeverékkel nem nagy kihívás elkészíteni egy forralt bort. De ha nem akarod beérni ennyivel, hanem valami igazán finommal lepnéd meg szeretteidet, van egy jobb ötletünk!

2019.12.21

Eljegyeznéd karácsonykor? Így csináld!

A meghitt karácsonyi együttlét nem csak arra alkalmas, hogy a folyamatos rohanásból kiszakadjunk kicsit, és kipihenjük az év fáradalmait. Szeretet-ittas hangulata, romantikája tökéletes alkalmat nyújt szívünk választottjának eljegyzésére is. 

2019.12.19

5 legjobb társasjáték, akár karácsonyi ajándéknak is

Tudtad, hogy már rég nemcsak gyerekjáték lehet a társasjáték? Az iparág a reneszánszát éli: a népszerűségük egyre csak nő és évről évre egyre jobb és több felnőtteknek szóló társas jelenik meg a piacon. Csak 2018-ban például 1400 új társasjáték jelent meg a BGG adatbázisában. 

2019.12.18

5 film, amit semmiképp se nézz meg karácsonykor

Nem szeretnéd egy pocsék karácsonyi filmmel elrontani a meghitt családi együttlétet? Akkor mondjuk, mit ne nézz meg semmiképpen idén!

2019.12.11

3 tökéletes film a karácsony 3 napjára

Létezik jobb családi program karácsony estékre, mint a közös filmnézés? Nehéz jobb megoldást találni arra, hogy az összegyűlő családtagokkal együtt kipihenjük a nap fáradalmait, mint egy megkapó, humoros, vagy éppen romantikus film megnézése.

2019.12.10

5 karácsonyi dal, amit még nem játszottak agyon a bevásárlóközpontok

Ismerős az érzés, amikor két hónappal karácsony előtt bemész egy bevásárlóközpontba, vagy csak bekapcsolod a rádiót és úgy érzed, mintha végtelenítve üldözne ugyan az az egy karácsonyi zene? Még hátra van két hét karácsonyig, de mi már besokalltunk az unalomig játszott ünnepi nótáktól.

2019.10.03

Timmermans ígéretet tett Karácsonynak

Az Európai Bizottság klímavédelemért felelős leendő alelnöke megígérte: elkülönített pénzügyi források lesznek a városoknak a következő ciklusban, amiket programalapon osztanak majd szét.