Orbán a koronavírussal kapcsolatban is csak a látszatra ad!

Orbán a koronavírussal kapcsolatban is csak a látszatra ad!

Orbánék eddigi lépései a koronavírus elleni védekezéssel kapcsolatban csak látszatintézkedésnek jók. A vámpírkormány még a legalapvetőbb eszközöket sem képes biztosítani az orvosoknak. 

A Fidesz-rezsim egyik látszatintézkedése értelmében  a háziorvosoknak ki kell menniük a beteg lakására, ha valaki koronavírus-gyanús esettel jelentkezik. Ezzel el lehetne kerülni, hogy a fertőző beteg a rendelő várójában átadja másoknak a betegséget.

Azzal azonban már nem foglalkoztak, hogy egy járvány esetén a háziorvosok kapacitása nem lesz elegendő - írta meg a Mérce. Nem lesz elég kapacitásuk arra, hogy mindennapos teendőik ellátása mellett még a betegek lakásaira is kimenjenek. Ráadásul még a védőfelszerelésről is maguknak kell gondoskodniuk.

Orbán és alkalmatlan bandája ugyanis nem biztosítja azokat az eszközöket, amire szüksége lenne az orvosoknak. 

Maguknak kell beszerezniük saját költségen a maszkot, szemüveget, kesztyűt, kezeslábast. Pedig már hiánycikk a megfelelő minőségű védőfelszerelés.

Jakál Adrienn, Sopron ellenzéki önkormányzati képviselője Facebook-oldalán reagált a Fidesz ostoba hozzáállására. Mint írta,

Felkészültünk, vagy inkább csak a látszatra adunk?

Amit eddig produkáltak Orbánék, az nagyon is látszatintézkedésnek tűnik.

Jakál szerit a pánik hangulatot is lehetne csökkenteni, ha beszélnének arról is, hányan gyógyultak meg. A Fidesz-rezsim azonban nem képes még a társadalom megnyugtatására sem. 

Persze az elmúlt évek politikája alapján ez nem meglepő. Erről itt írtunk részletesen:

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.05

Kutatás: A Fidesz bármely jelöltjét megverné Karácsony Gergely

Ha most tartanák a választást Budapesten, nem lenne ellenfele a köztársaságpárti összefogás főpolgármesterének.

  • 2020.08.05

Átfogó állatvédelmi törvényjavaslatot dolgozott ki a Demokratikus Koalíció

A DK elkészítette állatvédelmi törvényjavaslat-csomagját, amivel hét törvényt is módosítana a párt - közölte Arató Gergely elnökségi tag.

  • 2020.08.05

Mátrai-gate: drágább a szemétválogató, mint maga az erőmű

Máig tisztázatlan, hogy pontosan mennyit szurkolt le az állam Mészáros Lőrinc strómannak a Mátrai Erőműért. Nemcsak a titkolózás óriási, de a kavarás is.