Bréking: Orbán igazat mondott, még ha nem is úgy értette!!!

Bréking: Orbán igazat mondott, még ha nem is úgy értette!!!

Orbán a péntek reggeli rádiós prédikációjában a szokásos hangulatkeltés és az ellenzék ócsárlása mellett mondott egy olyan dolgot is, ami elgondolkodtató, sőt nagyon is igaz. Csak ő persze másra értette, mint mi!

Mint minden pénteken Orbán most is üzent a népnek, vagy legalábbis butításra fogékony híveinek. Ez alkalommal viszont olyasmit mondott, ami a fideszes hazugságokra és a kormány megosztó gyűlöletpolitikájára immunis választópolgárok számára is megfontolandó lehet.

"Otthon érezhetik-e a magyarok saját magukat a saját hazájukban?"

 Az elmúlt 10 évben sokunkban megfogalmazódott ez a kérdés. Sokakban a válasz is. Olyannyira, hogy a Fidesz-kormány miatt félmillió magyar már inkább külföldön érzi magát otthon. De Orbánnak egy másik mondatával még jobban kifejezte a hazai siralmas közállapotokat.

"Olyan világ van-e Magyarországon, ahol egy kisebbség képes olyan rendszert, hálózatot fölépíteni, amivel rendszeresen rákényszeríti az akaratát a többségre?" 

A válasz az, hogy sajnos igen.

Magyarországon ma olyan világ van, ahol egy önző kisebbség kényszeríti rá akaratát a többségre. Ennek a kisebbségnek többféle neve van. Nevezhetjük őket simán csak úgy: Fidesz.

A lényeget jobban kifejezi az Orbán-rezsim, ha pedig teljesen lehántjuk a rothadó gyümölcs héját, akkor ez a kisebbség maga Orbán Viktor és néhány hű csicskája. Orbánék már 10 éve élősködnek rajtunk, a többségen.

És a többség alatt az átvert Fidesz-szavazókat is érthetjük. Mert ők is fizetik az urizáló maffiakormány pofátlan vagyonosodását.

Csak néhány példa az állampárt politikai családjába tartozók bűneire:

Orbán is kifakadt az országban uralkodó felháborító állapotokon.

Az nem fordulhat elő, hogy annak érdekében, hogy a kisebbség otthon érezze magát, a többségnek meg idegennek kell éreznie magát a saját városában, falujában vagy hazájában.

Persze ne legyünk naivak. Orbán nem magára és a többi élősködő fideszesre gondolt. Ha visszaereszkedünk a valóság talajára, akkor mindenki számára világos, hogy miért mondta ezt a megosztva uralkodó miniszterelnök.

A koronavírus-járvány enyhülésével vissza akarnak térni az eredeti 2020-as tervhez, aminek alapja volt a kisebbségek hibáztatása. Ennek megalapozásául Orbán egyszerűen cigányozott egyet, hogy megtévesztett híveit a romák ellen uszítsa.
Ne hagyjuk, hogy hülyére vegyen minket Orbán Viktor. Itt ő a kisebbség!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk. 

  • 2020.07.27

Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

A saját párttársaikat is elemzőnek állítják be a Fidesz-propagandában. Így próbálják átverni a magyar embereket. Mutatjuk a valóságot!