Orbánék a forintot sem tudták megvédeni a koronavírussal szemben

Orbánék a forintot sem tudták megvédeni a koronavírussal szemben

Akkor mégis a magyar embereket hogyan tudnák? Már megint történelmi mélyponton a magyar fizetőeszköz árfolyama. 

Alig pár hete, hogy arról kellett beszámolunk, történelmi mélyponton a magyar fizetőeszköz, és nemcsak az euróhoz képest, hanem szinte az összes lényeges devizával összehasonlítva.

Matolcsy és bűntársai ostoba és elvetemült forintgyengítő politikája miatt szinte napról napra lejjebb és lejjebb zuhan a pénzünk értéke. 

Most éppen az új koronavírus okozta kihívásokkal szemben maradt alul Orbán és bandája. Ma ugyanis ismét negatív rekordot döntött a forint, reggel 340,5 forinton állt az euró jegyzése - írta meg az Index. Az esést a koronavírus miatti globális gazdasági káosz okozta, ami a tőzsdéket is csúnyán megviseli.

Ezek után joggal merül fel a kérdés: Hogyan tudná a magyar emberek egészségét megvédeni Orbán vámpírkorménya, ha még a magyar devizát sem képesek szinten tartani?

Nem ez az első eset, amikor A felcsúti miniszterelnök és csicskái megbuknak a koronavírus elleni védekezésből. Kína és Magyarország között még mindig nem függesztették fel a légi közlekedést. Ha betör a járvány hazánkba, nem lesz elég szájmaszk. Ráadásul szerte az országban olyan kézfertőtlenítők kerültek ki, amik kifejezetten járványveszélyesek. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.29

Mohács polgármesterére lesújtott a fideszes rendőrállam

A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozást indított Mohács polgármestere ellen, amiért az arról beszélt: a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek. 

  • 2020.03.29

Müller Cecília: szigorításokat vezetünk be

A rendelkezések lényege az volna, hogy minél többen maradjanak otthon minden körülmények között - írja a 444.

  • 2020.03.29

Orbán brazil haverja: a vírus egy kis nátha, néhányan meghalnak, ilyen az élet

Jair Bolsonaro brazil elnök szerint Sao Paolo kormányzója politikai indokból manipulálja a koronavírus áldozatainak számát - írja a Reuters alapján az Index.