Újabb 1,67 milliárd megy Semjén hobbijára

Újabb 1,67 milliárd megy Semjén hobbijára

Orbán kormányrendeletben különített el 1,67 milliárdot Semjén vadászkiállítására. Ez pusztán csepp a tengerben az 50 milliárdos végszámlához képest. De járvány idején ez is hiányozni fog az egészségügyből.

A magyar fővadász, Semjén Zsolt kedvéért rendezett vadászati kiállítás költségvetése kormányrendeletben különítettek el újabb 1,67 milliárdot.

Ilyen a Fidesz-féle járványügyi intézkedés. A koronavírus-járvány leple alatt meghozott diktatúra-törvényt kihasználva Orbán a foci mellett nyugodtan pénzelheti a haverjai és csicskásai hobbiját is. Persze a mi pénzünkből.

Tavaly ősszel is kaptak plusz 2 milliárdot, de úgy látszik nem volt elég.

 A simabőrűeknek vastag bőr van a pofáján, hogy a koronavírus-válság idején is így urizálnak. A vadászat rendszertől függetlenül az urizáló politikusok hóbortja. A jachtozás, a magánrepülő és a luxusfeleség tartása mellett ez is alap a közpénztolvajoknál.

Orbánra ezek után senki sem mondhatja, hogy csak a focit támogatja.
Elvileg egyébként az 1971-ben Budapesten tartott vadászati világkiállítás 50 éves évfordulójára rendezik az eseményt. Az 50 milliárdos költségek ellenére hivatalosan viszont nem fog világkiállításnak minősülni.

Ebből is látszik, hogy Orbán csak csicskáját jutalmazza a drága mulatsággal.

 

 

 

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.30

Koronavírus: veszélyben a tanárok, a kormány nem segít

A tanév járványügyi szabályozás nélkül kezdődött, és úgy látszik, anélkül folytatódik. A tanárok szeretnének dolgozni, de féltik az egészségüket.

  • 2020.09.30

Nincs téliesítve a kiskunhalasi járványkórház, mert Orbánék ezt is elbénázták

A fideszes lángelmék megfeledkeztek róla, hogy az ősz után tél jön, így az épületet sem készítették fel idejében.

  • 2020.09.30

Százmilliókat fizetett a Szijjártó-minisztérium. A semmiért! De miért?

Koronavírusteszteket akartak venni, de végül nem vették meg őket a szóban forgó cégtől. Fizetni azért fizettek, mint a katonatiszt.